Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Tuulettimet

Tuuletin on tärkeä tekijä työskentelyilmaston pitämisessä miellyttävänä. Hyvä työympäristö ei kata ainoastaan kalusteita ja työvälineitä, myös työskentelyilmasto on tärkeä tekijä. Pidä lämpötila toimistossa, varastossa tai vaikka ravintolassa miellyttävällä tasolla vuoden jokaisena päivänä. Voit luoda optimaaliset edellytykset työntekijöille ja asiakkaille varta vasten tähän tarkoitukseen tehdyillä tehokkailla tuulettimilla.

Kattotuuletin pitää huoneilman aina sopivan lämpöisenä. Kesällä kattotuuletin jäähdyttää kierrättämällä ilmaa huoneessa matalalla nopeudella. Talvella kattotuulettimet siirtävät huoneen yläosaan kertyneen lämpimän ilman takaisin lattiatasoon. Kattotuulettimissamme on hiljainen käyntiääni.

Pöytätuulettimet ja lattiatuulettimet ovat käytännöllisiä tuulettimia, joita voi siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Osassa valikoimassamme olevissa pöytä- ja lattiatuulettimissa on huoltovapaat moottorit, jotka takaavat hyvän tuuletustehon. Lisäksi tuulettimien suojaritilä on poistettavissa, joten se on helppo pitää puhtaana. Lattiatuuletin kaukosäätimellä on käytännöllinen ratkaisu, sillä infrapunakaukosäätimellä voit ohjata tuuletinta myös vaikka huoneen toiselta puolelta. Pöytätuuletin mahdollistaa virkistävän ilmavirran vaikka omalla työpisteellä. Ota meihin yhteyttä niin opastamme sinua oikean tuulettimen valinnassa.

per sivu
Näytä

Kampanja! -50%

Hinta voimassa niin kauan kuin varastoa riittää!

siipien Ø 1220 mm, valkoinen

siipien Ø 1420 mm, valkoinen

siipien Ø 1320 mm, valkoinen / vaaleanharmaa

 Vaihtoehtoa
KxLxS 870 x 170 x 140 mm

KLS 275 x 195 x 180 mm

LxSxK 545x200x485 mm

KxLXS 620x420x235 mm

 Vaihtoehtoa
siipien Ø 300 mm

 Vaihtoehtoa
siipien Ø 400 mm

 Vaihtoehtoa
valkoinen, 3 pyörimisnopeutta

 Vaihtoehtoa
siipien Ø 400 mm

kromattu teräs, roottorin Ø 400 mm

kromattua terästä, 3-portainen puhallin, roottorin Ø 500 mm

 Vaihtoehtoa
3 puhallintehoa

 Vaihtoehtoa
kallistettava ja kääntyvä, suojakori

valaistu katkaisin, vääntökytkin