Valikko

Kassakaapit & Paloturvakaapit

Lue lisää
per sivu
Näytä
sopii kaappiin 1500/4, LxS 544 x 300 mm
kaappeihin G500 ja G1500, asennettu tehtaalla
2 seisovalle kannettavalle tietokoneelle, harmaanvalkoinen
Gerdmans-turvakaappiin, 600 koukkua
4 ulosvedettävää levyä, sis. 192 kpl 40 mm pitkää avainkoukkua
Lucas-kaappiin, laatutestattu
avainkaappiin, valkoinen
paloeristettyyn kaappiin

Kassakaapit & Paloturvakaapit

Kassakaappi ja paloturvakaappi ovat useimmissa yrityksissä korvaamattomia ja ehdottomia edellytyksiä tärkeiden asiakirjojen ja muiden arvoesineiden säilytykseen. Kassakaappiemme tuoteteksteissä käy ilmi mikäli ne ovat ruotsalaisen kassakaappien standardin SSF 3492 sertifioimia. Sertifikaatti todistaa, että kassakaappi kestää tietynlaiset fyysiset vaatimukset sekä lukon että sääntelyjärjestelmän osalta. Kassakaapissa on siis turvallista säilyttää arvoesineitä kuten dokumentteja, tietokoneita, puhelimia tai avaimia.

Paloturvakaappi puolestaan on tulipaloa kestävä arkistokaappi, jossa on turvallista säilyttää tärkeitä papereita, asiakirjoja ja muita suojattavia paperisia dokumentteja. Paloturvakaapit ovat EN 15659 tai NT Fire 017 standardien mukaisesti testattuja ja sertifioituja. Kaappien luokittelu kertoo kuinka kauan turvakaappi kestää tulipaloa. Esimerkiksi paloluokka P60 tarkoittaa, että kaappi suojaa sisältöä tulipalolta 60 minuuttia ja paloluokan P120 kaappi suojaa sisältöä tulipalolta 120 minuuttia. Paloturvakaappien kohdalla on hyvä huomata, että niitä ei välttämättä ole murtosuojattu.

Osa kassakaapeistamme ovat murtosuojauksen lisäksi paloturvattuja. Mikäli kaappi on paloturvattu, lukee tästä maininta tuotteen kuvauksessa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua oikeanlaisen kassakaapin, paloturvakaapin tai turvakaapin valinnassa!