Valikko

Työtuolit

On tärkeää, että työpäivän aikana saa istua mukavasti ja hyvässä asennossa. Hyvä toimistotuoli edistää ergonomista istumista. Hyvä työtuoli tukee selkää ja on sopiva juuri sinun vartalollesi. Meiltä Gerdmansilta löydät laajan valikoiman erilaisia työtuoleja erilaisiin työympäristöihin. Toimistotuolimme sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja löydätkin meiltä vaihtoehtoja edullisemmista perusmalleista klassisella muotoilulla moderneihin ja huippulaadukkaisiin työtuoleihin, jotka sopivat vaativiin olosuhteisiin.

Valikoimamme työtuolit ovat saatavissa matalalla, keskisuurella ja korkealla selkänojalla sekä käsinojilla ja niskatuella tai ilman. Valitse konttorituoli jalkarenkaalla ja liukujaloilla. Jo edullisemman hintaluokan työtuoleissamme on hyviä ergonomisia ominaisuuksia. Työtuolin materiaaliksi voit valita monen eri vaihtoehdon välillä: kangasta, verkkokangasta, nahkaa tai keinonahkaa. Myös värivaihtoehtoja on useita.

Kaikilla valikoimamme työtuoleilla on 7 vuoden materiaali- ja toimintatakuu, joten voit todellakin luottaa laatuun Gerdmansilla. Jos etsit työtuolia enemmän varasto-, laboratorio tai teollisuusympäristöön, tutustu ehdottomasti erilliseen, laajaan teollisuustuolivalikoimaamme. Huomaathan, että mikäli haluat kokeilla toimistotuolia käytännössä, voit tilata yhden näytekappaleen kirjoittamalla tilauksen lisätietoihin, että haluat tilata näytteen. Suuremmista eristä ota yhteys asiakaspalveluumme.

per sivu
Näytä
 Vaihtoehtoa
Sisältää käsinojat ja niskatuen

 10 Vaihtoehtoa
niskatuella tai ilman, useita eri värejä

 32 Vaihtoehtoa
kangas tai keinonahka, selkänojalla tai ilman

 Vaihtoehtoa
keinonahka tai kangas, useita värejä

 Vaihtoehtoa
keinonahka tai kangas, useita värejä

 14 Vaihtoehtoa
valitse kangas-, tekonahka- ja villaverhoiltu

 Vaihtoehtoa
useita värejä

LxSxK 370 x 200 x 55 mm, harmaa

 Vaihtoehtoa
musta, pari

Jalkapumppu Vluv-istuinpallon täyttämiseen.

konttorituoleihin, musta

monipuoliset säätömahdollisuudet, musta

monipuoliset säätömahdollisuudet, musta