Valikko

Paperisilppurit ja muut Toimistolaitteet

Paperisilppuri Dahle on laadukas asiakirjatuhooja, jolla saat helposti silputtua esimerkiksi arkaluontoisia henkilötietoja tai yritystietoja sisältäviä papereita ennen kuin heität ne pois. Näin varmistat, että arkaluontoiset tiedot hävitetään asianmukaisesti. Löydät valikoimastamme laadukkaat paperisilppurit ammattikäyttöön ja kotikäyttöön. Paperisilppuri Dahle on helppokäyttöinen, tukeva ja hiljainen käytössä. Kaikissa paperintuhoojissamme on turvaluokka P2-P5 mallista riippuen ja ne ovat ristiinleikkaavia. Kaikki paperisilppurimme tuhoavat myös niitit, joten voit huoletta syöttää niihin myös niitattuja papereita.

Valikoimassamme on myös paperileikkurit, joilla saat leikattua isomman määrän papereita tai kortteja nopeasti ja siististi. Paperileikkuri on giljotiini-mallinen. Valokuvien laminointilaitteella Dahle laminoit valokuvat näppärästi ja valokuvat pysyvät suojassa kosteudelta ja lialta.

Ota meihin yhteyttä mikäli mietit, minkälainen paperisilppuri sopisi parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun yrityksellesi!

per sivu
Näytä
 Vaihtoehtoa
tilavuus 40/60 l
 12 Vaihtoehtoa
tilavuus 40/60/100/140/160 l
 Vaihtoehtoa
A4/A3, laminointileveys 240/340 mm
 Vaihtoehtoa
leikkuri, leikkauspituus 320/340/360/460 mm
 Vaihtoehtoa
100 kpl/pakkaus