Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Sähköpöydät

Sähköpöytä on nykyaikaisen toimiston kulmakiviä. Se mahdollistaa joustavan ja dynaamisen työskentelyn kun voit säätää pöytäsi haluamallesi korkeudelle helposti nappia painamalla. Istumatyön ei enää nykypäivänä tarvitse olla staattista istumista koko työpäivän ajan vaan voit vaihtaa asentoa istuvasta seisovaan tai tehdä töitä puoliseisovassa asennossa vaikka tasapainotuolin tai nojailutuolin avulla. Monipuoliset työskentelyasennot saavat kehon voimaan paremmin ja vireystason korkeammaksi. Tällöin on tärkeää, että myös työpöytäsi mahdollistaa asentojen vaihdot mahdollisimman sujuvasti! Korkeussäädettävä työpöytä auttaa sinua saavuttamaan myös ergonomisen istuma-asennon kun voit säätää pöydän korkeutta optimaaliseksi työtuolisi korkeuteen tai pituuteesi nähden.

Koska sähköisen pöydän korkeuden säätäminen sopivalle korkeudelle onnistuu muutamassa sekunnissa, voi samaa sähköisesti säädettävää pöytää käyttää useampi henkilö eri aikoina. Tämä on erittäin käytännöllistä esimerkiksi monitoimityötiloissa, joissa on siirrytty käyttämään ei-nimettyjä pöytiä henkilökohtaisten toimistopöytien sijaan.

Valikoimaamme kuuluvat sähkökulmapöydät ovat ihanteellinen ratkaisu kun haluat käyttää hyödyksi kaikki toimistosi neliöt. Sähköpöytä syvennyksellä puolestaan on oivallinen vaihtoehto sinulle, joka haluat päästä lähemmäs näyttöä. Valikoimamme on hyvin laaja ja voit valita mieleisesi pöydän lukemattomien mallien ja väriyhdistelmien väliltä. Mikäli tarvitset apua sopivan mallin valitsemiseen voit soittaa asiakaspalveluumme 09-887 0350. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat parhaat sähköpöydät ergonomiseen työympäristöön.

per sivu
Näytä
 20 Vaihtoehtoa
Säädettävä korkeus välillä 685-1185 mm

 10 Vaihtoehtoa
Säädettävä korkeus välillä 685-1185 mm

Kampanja!

 20 Vaihtoehtoa
Sähköpöytä

Kampanja!

 10 Vaihtoehtoa
eri värivaihtoehtoja, maksimikantavuus 80 kg

 10 Vaihtoehtoa
Sähköpöytä, maksimikuormitus 150 kg

 20 Vaihtoehtoa
korkeus säädettävä 630-1200 mm välillä

 22 Vaihtoehtoa
Sähköpöytä, maksimikuormitus 100 kg

 Vaihtoehtoa
2-pilarijalusta, säädettävä korkeus 685 - 1205 mm välillä

 60 Vaihtoehtoa
eri värejä, maks 100 kg

 60 Vaihtoehtoa
maksimikantavuus 100 kg, korkeus säädettävissä 638-1258 mm välillä

 36 Vaihtoehtoa
Sähköpöytä

 24 Vaihtoehtoa
säädettävä korkeus välillä 638-1258 mm