Valikko

Työpöytävalaisimet

Työpöytävalaisin oikealla valoteholla parantaa työhyvinvointia ja nostaa työtehoa. Mikäli et esimerkiksi pysty lukemaan pientä printtiä työpöytäsi ääressä, saattaa työpisteesi kaivata lisää valoa. Liian hämärässä työskentely voi häiritä keskittymistä ja tehdä väsyneeksi, jolloin myös virheiden määrä kasvaa. Sanotaan, että työtilassa yleisvalaistuksen voimakkuudeksi riittää vähintään 200 luksia, mutta työpisteen tulee saada riittävästi valoa niin, että työntekijä pystyy erottamaan työskentelykohteen yksityiskohdat. Hyvä työpöytävalaisin luo riittävän valaistuksen, joka ei heijasta ja joka luo ergonomisen ja tehokkaan työympäristön, rentouttaa kehoa ja parantaa tuottavuutta. Siksi kirjoituspöydän valaisin on tärkeä osa toimiston viihtyvyyttä.

Suurennuslasivalaisin on käytännöllinen apuväline tarkkuutta vaativaan työhön. Valikoimamme suurennuslasivalaisin suurentaa 5-kertaisesti, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi ompelemiseen ja pienten tekstien lukemiseen. Valaisimessa on valmiina kansi, jolla voit peittää suurennuslasin kun et tarvitse sitä, jotta se ei naarmuunnu tai pölyty.

Laita nyt valaistus kuntoon työpaikalla ja hanki meiltä LED-työpöytävalaisimet, joiden kirkkautta voi itse säätää. Laajasta valikoimastamme löydät valaisimet himmentimellä, Bluetooth-toiminnolla, pöytään kiinnitettävän toimistovalaisimen ja suurennuslasivalaisimen. Mikäli mietit, minkälainen työpöytävalaisin sopisi juuri sinun tarpeisiisi, ota yhteys asiakaspalveluumme niin autamme sinua luomaan valoisan ja tehokkaan työpisteen!

per sivu
Näytä
valkoinen, 3-portainen himmennin, 4W, 420 lumen
8 W, 750 lumenia, kylmä/lämpimän valkoinen valo
4 W, 450 lm, 2700 K, lämpimän valkoinen valo
5-portainen himmennys, USB, 9 W, 500 lm
 Vaihtoehtoa
4-portainen himmennys, 4,8 W, 300 lm
 Vaihtoehtoa
3-portainen himmennys, 8 W, 600 lm
 Vaihtoehtoa
4-portainen himmennys, 4,8 W, 360 lm, kylmä/lämmin valkoinen valo
9W, 500 lm, 6-portainen himmennys, USB, kello, kalenteri
5 W, 500 lm, 5-kertainen suurennus
 Vaihtoehtoa
40 W, 6000 lm, 5 m johto, himmennysvalmius
20 W, 3000 lm, himmennysvalmius