Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kuulosuojaimet ja Korvatulpat

Meiltä löydät kattavan valikoiman kuulosuojaimia ja korvatulppia eri tarpeisiin. Valikoimastamme löydät yksinkertaiset korvatulpat sekä sangalliset korvatulpat hyvään hintaan. Sangalliset korvatulpat sopivat hyvin tilanteisiin, joissa tarvitset kuulosuojaimia ajoittain. Valikoimastamme löydät myös Bluetooth kuulosuojaimet, kuulosuojaimet radiolla ja kuulevat kuulosuojaimet. Laadukkailla radiokuulosuojaimilla voit kuunnella musiikkia melun sijaan. Kuulevat kuulosuojaimet lisäävät turvallisuutta meluisassa ympäristössä ja niiden kanssa voit helpommin kommunikoida kollegoiden kanssa. Koska melu on terveydelle ja kuulolle haitallista, haluamme tarjota mahdollisimman laadukkaita ratkaisuja erilaisiin työympäristöihin - työpajaan, toimistoon, rakennusmaalle ja teollisuuteen.

Mutta kuinka löydät sopivanlaiset kuulosuojaimet? Kuulosuojainten valinta riippuu melun voimakkuudesta ja taajuudesta, äänenvaimennuksen tarpeesta sekä muun varustuksen vaatimuksista. Kuulosuojainten tulee vaimentaa ääntä tarpeeksi mutta ei liikaa, jotta ympäröivät äänet eivät katoa täysin. Kuulosuojainten käyttäjän tulee voida kuulla kollegoitaan, hälytysääniä ja muita ympäristön tärkeitä ääniviestejä. Valintaa tehdessäsi voit käyttää tunteja tutkimalla mitkä kuulosuojaimet tai korvatulpat ovat pärjänneet testeissä parhaiten, tai voit ostaa kuulosuojaimet suoraan meiltä - lopputulos on sama.

Kaikki kuulosuojaimemme ovat Zekler-merkkisiä, joka on ruotsalaisen Skyddan, Pohjoismaiden johtavan henkilökohtaisten suojavarusteiden toimittajan, kehittämä tavaramerkki. Kuulosuojainten käytön etuja ei voi korostaa tarpeeksi - käytä aina kuulosuojaimia meluisassa ympäristössä.

per sivu
Näytä
Vaimennustaso: Level 1

kevyet, sanka sijoitetaan leuan alle

 Vaihtoehtoa
likaa hylkivä pinta, tasainen äänenvaimennus, pakattu 2 kpl yhteen pussiin

annostelijaan mahtuu 500 paria korvatulppia

 Vaihtoehtoa
likaa hylkivä pinta, tasainen äänenvaimennus, pakattu 2 kpl yhteen pussiin