Menu

Tietosuoja

Yrityksessämme tietosi ovat taatusti turvassa!

Tämä on yhtiön Gerdmans Oy tietosuojailmoitus. Tästä näet, mitä tietoja Gerdmans tallentaa asiakkaasta ja mihin tarkoituksen tietoja käytetään.

Tiedämme, että sinulle on hyvin tärkeää tietää, että käytämme henkilötietojasi huolellisesti. Gerdmans pitää tietoturvaa erittäin tärkeänä ja siksi noudatamme saksalaisen tietosuojalan (BDSG), telemedialain (TMG) ja muiden saksalaisten tietoturvalakien määräyksiä tietojesi keräämisessä, muokkaamisessa ja käytössä.

Kaupan toteuttamista varten tarvittavat tiedot tallennetaan ja välitetään palveluyrityksillemme siinä määrin, kuin on tarpeen, jotta yritykset voivat toimittaa tilauksen. Luottotietojen ja maksukyvyn tarkastusta varten toimitamme henkilötietoja Deltavista GmbH -yhtiölle, Freisinger Landstr. 74, 80939 München, Saksa. Lisäksi keräämme osoite- ja tilaustiedot ja käsittelemme niitä omiin markkinointitarkoituksiimme.

Käyttäjäprofiileja, joista on poistettu henkilötiedot, kerätään hakutyökalulla ja tallennetaan verkkosivuillemme markkinointi- ja optimointitarkoituksiin (§ 13 TMG). Käytämme Omniturea hakutyökaluna verkkosivustossamme. Emme kerää sinun henkilötietojasi hakutyökalun avulla emmekä välitä niitä kolmannelle osapuolelle tai markkinointifoorumeihin ilman nimenomaista lupaasi, emmekä yhdistä näitä tilastotietoja henkilötietoihisi (nimi, osoite, jne.).

Mitä tietoja meidän rekisteröidy?

Kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröimme lähinnä vain seuraavat tekniset tiedot: napsautukset, http-protokollaelementit, hakusanat.

Tietojesi ansiosta voimme kuvitella, millainen henkilökohtainen ostokokemuksesi Gerdmans Oy-sivustossa on ja voimme pyrkiä parantamaan sivustoa. Tarkemmin sanottuna henkilötietojasi käytetään tilauksen käsittelyyn, tavaroiden toimittamiseen, luottotietojen tarkastuksen tekemiseen, maksun hoitamiseen ja Internet-sivustomme väärinkäytön estämiseen. Niiden avulla voimme myös kertoa sinulle tilauksista, tuotteista ja palveluista.

Luottokortilla (Visa/MasterCard) maksaessasi antamasi maksutiedot rekisteröidään osoitteeseen DIBS, jossa niitä säilytetään ja välitetään vain niille yrityksille, jotka liittyvät maksuprosessiin. Maksaessasi luottokortilla hyväksyt maksuyrityksen yleiset maksuehdot. Tässä tapauksessa maksutietoja ei kerätä eikä säilytetä sivuston Gerdmans kautta.

Käytämme myös asiakkaiden antamia puhelinnumeroita mainontatarkoituksiin kertoaksemme mielenkiintoisista tarjouksistamme ja löytääksemme asiakastiedot nopeasti, jos asiakas soittaa.

Olemme tehneet ulkoisten palveluyritysten kanssa sopimuksen siitä, että mainoskampanjoiden yhteydessä he rekisteröivät käynnit tietyillä verkkosivustomme sivuilla, jotta voimme koota raportteja käynneistä sivulla, tilastotiedoista ja/tai muista selailuolosuhteista verkkosivustossamme. Jos olemme antaneet luvan sitä varten, palveluyritykset rekisteröivät evästeiden ja/tai muiden tekniikoiden avulla sivuilla käynnit, jotta verkkosivustomme vierailijoista voidaan tehdä nimettömiä tilastoja. Kerättävät tiedot ovat poikkeuksetta nimettömiä tietoja, jotka sisältävät vain käyntien määrän verkkosivustomme tietyillä sivuilla.

Turvallinen tietojensiirto

Gerdmans-sivustossa käytetään 128-bittistä SSL-salausta. SSL tulee sanoista "Secure Socket Layer". Se on salausmenetelmä, joka takaa parhaan mahdollisen tietosuojan Internetissä. SSL-sertifikaatti suojaa tietoja tunkeutumisilta ja muutoksilta siirron aikana, jotta sivulliset eivät voi nähdä eivätkä ladata tietoja. Sivustot saavat SSL-sertifikaatin vain niistä vastaavan yrityksen perusteellisen tarkastuksen jälkeen. Henkilökortin ja ajokortin tapaan SSL-sertifikaatin voi saada vain täysin luotettavilta toimittajilta. Salaus aktivoituu heti, kun olet kirjoittanut tietosi ja lähettänyt ne. Pieni lukkokuvake ikkunan alareunassa osoittaa, että salaus on aktivoitu. Kaikki myöhemmät sivut ovat SSL-suojattuja.

Gerdmans (ja 93 prosenttia Fortunes 500 -luettelon yrityksistä) luottaa VeriSignin markkinoiden johtavaan 128-bittiseen SSL-sertifikaattiin. Meillä olet turvassa…

Milloin ja miksi käytämme evästeitä?

Teknisistä syistä meidän on asetettava eväste, johon sisältyy numerokoodi, kun käyt osoitteessa www.gerdmans.fi, jotta voit tehdä verkkotilauksesi mahdollisimman sujuvasti. Siten voimme yksiselitteisesti yhdistää täytetyn tilauslomakkeen sinuun käydessäsi osoitteessa www.gerdmans.fi. Jos et hyväksy evästettä, tätä yhteyttä ei voi muodostaa, ja silloin menetät aiemmin merkitsemäsi tuotteet. Siksi tilausta ei voi tehdä hyväksymättä näitä evästeitä. Muutoin voit tietenkin käyttää kaikkia sivustomme toimintoja ilman rajoituksia. Lisäksi käytämme evästeitä useissa tapauksissa myös saadaksemme tietää, mikä ilmoituskumppanin kautta käyttäjä on tullut sivustoomme. Tällainen eväste sisältää vain koodit, jotka osoittavat ilmoituskumppanin. Tällaiset evästeet ovat yleensä voimassa 30 päivää ja niitä käytetään tilasto- ja laskentateknisiin tarkoituksiin ja siten Internet-mainostemme optimointiin. Näihin evästeisiin ei missään tapauksessa tallenneta mitään henkilötietoja (nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta, jne).

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita siirretään käyttäjän tietokoneelle tämän käydessä Internet-sivuilla. Evästeet voidaan tallentaa joko kiintolevylle tietyn voimassaoloajan ajaksi tai tietokoneen työmuistiin niin kutsutun Internet-istunnon ajaksi (istuntoeväste). Viime mainitussa tapauksessa eväste poistetaan automaattisesti, kun verkkoselain suljetaan.

Tietoja

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käyttämisen, muokkaamisen ja välittämisen markkinointitarkoituksiin epämuodollisella ilmoituksella alla olevaan osoitteeseen tai sähköpostilla. Tämä ei kuitenkaan koske sellaisia tietoja, joita tarvitaan tilauksesi toimittamiseen. Saatuamme kieltosi, emme enää käytä, muokkaa emmekä välitä näitä tietoja muihin käyttötarkoituksiin kuin tilaustesi toimittamiseen. Lisäksi lopetamme mainosten ja kuvastojemme lähettämisen sinulle.


Gerdmans Oy
Nuottaniementie 9
02230 ESPOO


(01/2014)