Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Ensiaputarvikkeet Cederroth

Cederroth ensiaputarvikkeet sopivat kaiken tyyppisiin työpaikkoihin; varastoon, teollisuuteen ja toimistoon. Cederroth on kehittänyt ja markkinoinut innovatiivisia tuotteita ensiapuun jo 70-luvun puolivälistä lähtien ja on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joita löytyykin monelta työpaikalta. Onnettomuuden sattuessa on hyvä olla varautunut oikeanlaisilla ensiaputuotteilla ja ensiapuvalmius on osa työpaikan turvallisuutta. Se, minkälaisia ensihoitovälineitä yrityksesi tarvitsee, riippuu työn laadusta ja sen riskeistä.

Valikoimassamme oleva ensiapuasema Cederroth on laadukas kokonaisuus ensiaputuotteita, joka toimii erinomaisena toimiston ensiapuvalmiuden perustana. Ensiapuaseman voi kiinnittää seinään ja se sisältää esimerkiksi Salvequick laastareita, tuotteita haavan hoitoon ja palovammojen hoitoon sekä silmänhuuhteluaineen. Asemaa voi täydentää ensiapupakkauksella, joka puolestaan sopii erityisen hyvin työpaikoille, joissa ollaan paljon liikkeellä. Pakkaus on helppo sujauttaa mukaan henkilö-, paketti- tai kuorma-autoon. Teollisuudessa, työpajassa tai esimerkiksi laboratoriossa on hyötyä silmänhuuhtelutuotteista kuten silmänhuuhteluaineesta. Se laimentaa ja huuhtelee pois silmään joutuneen vaarallisen aineen sekä neutralisoi emäksiä ja happoja.

Kun huomaat, että työpaikkasi laastarit, sidetarpeet, haavanhoitotuotteet tai palovammasiteet ovat vähissä, katso valikoimamme ja täydennä ensiapupakkaustasi valikoimastamme löytyvillä täydennykspakkauksilla. Mikäli sinulla herää kysyttävää ota yhteys meihin, niin autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat ensiaputarvikkeet!

per sivu
Näytä
läpinäkyvä kansi, helppo täydentää

Monipuolinen sisältö, helppo täydentää

 Vaihtoehtoa
iso tai keskikokoinen pakkaus

käytännöllinen seinäteline silmänhuuhtelupulloille

huuhtelee pois pölyn ja lian silmistä ja haavoista

 Vaihtoehtoa
muovilaastarit tai kangaslaastarit

viilentää nopeasti ja helpottaa kipua

steriili ensiapuside neljällä toiminnolla

steriili ensiapuside haavojen sidontaan

steriili, fysiologinen keittosuolaliuos

2x500 ml, säilöntäaineeton